Inner Mongolia Lester Technology Co., Ltd. донираше 100.000 KN95

Inner Mongolia Lester Technology Co., Ltd. донираше 100.000 KN95

На 9 ноември 2021 година, Inner Mongolia Lester Technology Co., Ltd. донираше 100.000 маски KN95 на десниот банер на Baotou Tumut од автономниот регион Внатрешна Монголија на церемонијата одржана на плоштадот Салази.Лицето задолжено за Inner Mongolia Lester Technology Co., Ltd. предаде со Фенг Гуиша, член на Постојаниот комитет на Комитетот за банери и заменик градоначалник на Владата на Банер.Фенг Гуиша ја изрази својата благодарност за донацијата од Inner Mongolia Lester Technology Co.

tyj (1)
Монголија (2)

Inner Mongolia Lester Technology Co., Ltd е подружница на Suzhou Honbest Ultra Clean Technology Co., Ltd. за индустријата за полисилициумски полупроводници.SuZhou Honbest Ултра чиста технологија Co., Ltd.е основана во 2004 година, а нејзиното седиште се наоѓа во областа за висока технологија во градот Куншан, Кина.Локацијата е помеѓу градот Сужоу и во близина на градот Шангај.Главно е посветена на обезбедување стандардни и еднократни производи за чиста соба и безбедносни сериски производи за електрониката, авијацијата, екранот на допир, полупроводникот, фармацијата и прехранбената индустрија.Како водечки светски производител на чиста соба и безбедност, Honbest секогаш се придржува до мисијата да им обезбеди на клиентите професионални производи и услуги за повеќе од 1000+ светски познати клиенти, вклучувајќи ги и прекуокеанските пазари преку онлајн и офлајн бизнис повеќе од 15 години.

Донацијата од 100.000 KN95 е прецизно произведена од Suzhou Honbest, на следната слика е производствената работилница за производство на маски KN95, слики од производи итн.

Монголија (3)
Монголија (4)
Монголија (5)

KN95 има пет слоја, 3-ти слој 5-слој Заштитна маска од топење 25 g, двојно заштитува 5-на слој Неткаен материјал 25 g Материјал кој одговара на кожата 2-ри слој 4-виот слој Топен дуван 25 g, филтер за топол воздух памук 50 g честички и бактериски најпоудобни 50гр Мека и водоотпорна.И Еластик јаже за уво Удобно и може да се носи долго време Прецизно заварување Убаво и цврсто издржува висока цврстина на истегнување Водоотпорен прилагодлив мост Спречете капки Целосно одговара на лице, без истекување одржувајте добро запечатување.


Време на објавување: 28 јануари 2022 година